В Министерския съвет почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналия

...
В Министерския съвет почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналия
Коментари Харесай

В МС почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналия граничен полицай

В Министерския съвет уважиха с едноминутно безмълвие паметта на починалия граничен служител на реда Петър Бъчваров. Убитият 32-годишен мъж е само дете. Трагедията се случва при започване на промяната му.
Премиерът Гълъб Донев съобщи при започване на съвещанието на Министерски съвет, че убийството на границата е задействалo лавина от версии, догатки, разбори и мнения. И обвинявания, и прекачване на отговорност.
„ Служебното държавно управление носи своята отговорност за разрешаване на наследените рецесии към този момент месеци. Толкова време мина от 2 август. Припомням, че нормално 100 дни е време, в което едно постоянно държавно управление има привилегията да разполага с заем на доверие. Служебното държавно управление нямаше дори и 100 секунди “, добави той.
" Политическите изявления във връзка случая на границата смущават с безпаметност. Да сочиш с пръст служебното държавно управление като отговорно за гибелта на български служител на реда е за да отклоняваш вниманието от главната задача, която имат партиите сега - да сформират постоянно държавно управление и да одобряват неотложните закони. Когато приказваме за сигурността на границата, приказваме за националната сигурност и суверенитет. Всяка неточна дума против границата е изстрел против престижа на България, сподели още Донев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР