В миналото тя беше малолетна проститутка, чието име се появи

...
В миналото тя беше малолетна проститутка, чието име се появи
Коментари Харесай

Малолетната проститутка на Рибери мина по червения килим в Кан

В предишното тя беше малолетна продажница, чието име се появи на първите страници на международните издания след аферата с френските футболисти Франк Рибери и Карин Бензема. Сега Захия Дехар е модел, дизайнер и актриса, която мина по аления килим на кинофестивал в Кан.
 Изглежда най-тежките дни към този момент са зад тила й, откакто преди време тя призна, че е не е спряла да плаче половин година след сексскандала. Той избухна преди девет години, когато се разбра, че от нейните услуги на жрица са се възползваха мегазвездите на френския народен тим, които бяха принудени да застанат пред съда и да дават отговор на редица неуместни въпроси.
 Рибери и Бензема рискуваха до 3 години затвор и санкции до 45 хиляди евро, само че обвиняванията са секс с малолетна бяха снети от тях, защото се откри, че те не са знаели, че момичето е било на 15 години. Самата Захия призна, че им е споделила, че е на 18 години.
След “футболната афера” тя стартира работа като модел за известните художници и фотографи Пиер Комоа и Жил Бланшар, както и за дизайнера Карл Лагерфелд. А в този момент към този момент е и актриса. Тя играе основната роля във филчма “Леко момиче” на Ребека Златковски, с който се появи на фестивала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР