"В миналото е плащал на футболни агитки за хореографии и

...
"В миналото е плащал на футболни агитки за хореографии и
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Много е вероятно политици да са се облагодетелствали от Божков

"В предишното е плащал на футболни агитки за хореографии и поддържка. Докато беше притежател на "Левски " е правил опит да подкупва "София-Запад ". Затова не ги долюбваше. С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " предприемачът и главен очевидец против Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

"Според доказателствата в прокуратурата съществено отмъщение го чака. Не знам тъкмо какво цели Божков, последното нещо е да се занимава с политика. Той е престъпен нарушител. Няма никакъв късмет да за занимава с политика, има 4 убийства ", показа той.

"Много е евентуално политици да са се облагодетелствали от Божков. Гледах деликатно какво сподели Георги Попов. Познах, че ще го извади като очевидец. Направиха ми усещане 3 неща - от кабинета на Божков до финансовото министерство са 3 минути - какво толкоз има да си кажат, че да го изпраща за 3 минути там, Божков е допускан без инспекция на входа. Ако е влизал без инспекция е щял да си вкара обичаната записвачка - втория си телефон и да прави компромати ", сподели още Найденов.

Найденов провокира Божков и Попов да изпеят "Левовете в марки "

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР