В миналото (че и сега) често се е случвало мъжете

...
В миналото (че и сега) често се е случвало мъжете
Коментари Харесай

Може ли жена да бъде детектив

В предишното (че и сега) постоянно се е случвало мъжете да подценяват дамите и да си мислят, че мястото им е в кухнята до печката. Да, но не и към този момент много пъти сме се убеждавали в това както в действителния живот, по този начин и от много филми и сериали.

Поредният сериал, който ще ни покаже една мощна и интелигентна жена, е " Мис Скарлет и херцогът " . В него ще забележим по какъв начин Елайза Скарлет (Кейт Филипс (Peaky Blinders)) се пробва да потвърди на всички, че една жена може да се оправя и сама с живота.

Ще ѝ е много мъчно обаче, тъй като татко ѝ умира и тя остава без безусловно никакви средства. А по това време (Викторианската епоха) единственият метод да се препитава е да се омъжи. За свободолюбивия ѝ манталитет обаче това не е алтернатива.
 Снимка 496203

Ето за какво взема решение да се възползва от единственото завещание, оставено от починалия ѝ татко - детективска организация. Заедно с контрольор Уилям Уелингтън (Стюарт Мартин ( " Джеймстаун " )), прочут като херцогът, тя стартира да възражда бизнеса на татко си, тъй като въпреки всичко времената са такива, че без мъж до себе си никой няма да я вземе на съществено.
 Снимка 496204

В процеса на работа пък притегля на своя страна още двама съидейници и се трансформира в първата жена-детектив в Лондон. В шестте епизода на " Мис Скарлет и херцогът " ще забележим по какъв начин няколко случая биват разнищени, само че и по-интересното е дали сред Скарлет и херцогът не може да има освен това от професионални връзки.

Премиерата на " Мис Скарлет и херцогът " е на 15 септември от 22 ч. по Epic Drama
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР