В Мичиган е заснет Бигфут, пренасящ малкото си през река

...
В Мичиган е заснет Бигфут, пренасящ малкото си през река
Коментари Харесай

В Мичиган е заснет Бигфут, пренасящ малкото си през река

В Мичиган е сниман Бигфут, пренасящ дребното си през река … В началото на юли 2021 година, Еди У., гражданин на Мичиган, Съединени американски щати, изпраща необикновена фотография на изследователската организация Rocky Mountain Sasquatch Organization (RMSO), която незабавно разгласява фрагмента в обществените мрежи. Снимката демонстрира двукрако създание, покрито с кафеникаво-червеникава четина, което пресича реката, държейки сходно на него творение, само че с по-малък растеж, евентуално негово дете. Снимката има следното изложение: “Моят братовчед караше каяк по река Кас в Мичиган, когато направи тази фотография. Не съм сигурен какво е, само че я изпратих на няколко души, с цел да видя какво ще кажат. Някои мислят, че е Бигфут, носещ натрупа на елен. “

 Малко по-късно се оказва, че в действителност това не е моментна фотография, а екранна фотография от видеоклип, който Еди У. също изпраща на RMSO, който те разгласяват. Гледайте видеото.
Според откривателя Кайл Шоу, който е гледал това видео, съществото несъмнено наподобява по този начин, като че ли държи дребното си дете и го назовава “подобие на Бигфут “, макар че, прибавя той, “не мога да кажа, че несъмнено е Бигфут “. Четете още: Китайският Бигфут, именуван Йерен или Дивия човек Шоу споделя: “Малкото не наподобява като новородено … То е много огромно, може би на половина по-малко от майка си или татко си, който го придвижва през река. Не споделям, че това е Саскуоч, само че виждам „ нещо “, което се движи по реката и наподобява носи бебето си. Главата на бебето е зад майката или бащата … на лявото рамо и на гърба, само че можете да видите торса и крайници на детето. Невероятно е! ”

 Много консуматори на мрежата са съгласни, че това творение е доста сходно на Йети с дребното си. Има и задоволително скептици, които имат вяра, че фотографията демонстрира ловджия в камуфлаж, който носи кучето си или, че всичко е машинация с човек в костюм на Йети. Река Кас тече към 99 км през регион в Мичиган, тъй че точното местонахождение на наблюдението не може да бъде несъмнено без спомагателна информация. Според Организацията за полеви проучвания на Бигфут, Мичиган е осмия регион по максимален брой регистрирани наблюдения на Бигфут в Съединените щати.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР