В местността Сухи дял край Котел отново е възникнал пожар,

...
В местността Сухи дял край Котел отново е възникнал пожар,
Коментари Харесай

Нов пожар в местността Сухи дял край Котел

В местността Сухи дял край Котел още веднъж е зародил пожар, заяви на Българска телеграфна агенция представителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска. На 12 и 13 септември огънят там засегна 3500 декара ливади, поляни, сухи треви, папрат, както и 100 декара горска повърхност - борова гора.

Сигналът за пожара през днешния ден е бил подаден към 15.00 часа. На мястото са три пожарни автомобила от Сливен и Котел, като натам пътува и кола от Омуртаг. В гасенето ще се включи техника на горските стопанства от селата Кипилово и Тича, събират се доброволци.

Повече от денонощие продължи потушаването на пожара през предходната седмица. Дежурни екипи са останали на мястото до 20.30 ч. на 15 септември. В интервенцията по локализирането са взели участие екипи на пожарната от Сливен, Котел, Омуртаг, Шумен, Горна Оряховица и Елена, военни, доброволци и екип на хеликоптер от авиобазата в Крумово.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР