В местния парламент във Варна се сформира нова група под

...
В местния парламент във Варна се сформира нова група под
Коментари Харесай

В местния парламент във Варна се сформира нова група

В локалния парламент във Варна се образува нова група под наслов „ Обединени за Варна “, стана ясно при започване на днешното съвещание на Общинския съвет.

В групата ще членуват Мария Тодорова, Светлан Златев, Мартин Златев, Антон Апостолов и Ахмед Ахмед.

С новата групировка групите в Общинския съвет стават шест – на ГЕРБ, „ Българска социалистическа партия за България “, „ Свобода и Воля “, „ Демократична България “, „ Възраждане “ и „ Обединени за Варна “. Нечленуващите в групи локални депутати остават 10 от общо 51 съветници, оповестиха от пресцентър на общински съвет - Варна.

Според Правилника за организацията и активността на Общински съвет – Варна минималният брой общински съветници за формиране на група е четири.

На съвещанието в зала „ Пленарна “ бе обявено също, че Николай Костадинов е определен за ръководител на групата на Политическа партия „ Възраждане “. Той заема мястото на сегашния депутат Костадин Костадинов.

„ Новите публични трендове в страната изискват интензивност, смяна в мисленето и нови управнически хрумвания и за града ни. Ще дадем сила и подтик това да се случи “ – разясняват съветниците и прибавят, че ще придадат смисъл на понятието за градивна съпротива на ръководещите във Варна.

Носители на визии от ляво през център до дясно, те са уверени, че, обединени, ще са по-полезни за варненци.

Скоро ще бъде оповестена първата приемна за жители на новата група в Общинския съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР