В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата –

...
В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата –
Коментари Харесай

Български звезди в подкрепа на борбата с рака на гърдата

В месеца, отдаден на битката с рака на гърдата – октомври, акцията „ За Една от 8 всеки ден “ насочва вниманието на необятната общност към потребностите на пациентите с рак на гърдата в България.

Любими български артисти, артисти, спортисти и телевизионни лица се причисляват към идеята на Фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “, като в жест на поддръжка подаряват собствен персонален предмет, носещ сантимент и парченце от личната им история. От златен орден на златното момиче Стефани Кирякова, до специфична плоча от лимитирана сбирка на Виктория Георгиева, всеки предмет ще бъде включен в благотворителен търг. Търговете ще се организират на особено основана за самодейността страница –, а средствата от продажбите ще се употребяват напълно за подкрепяне дейностите на Фондацията. Подкрепата на обичаните звезди е повече от скъпа – те ще станат посланици на идеята и в персоналните си обществени канали, с цел да доближи апелът „ За Една от 8 всеки ден “ и до още по-широка публика.

С акцията „ За Една от 8 всеки ден “ Фондацията желае да въодушеви хората да се почувстват част от общественост, загрижена за пациентите с рак на гърдата, подготвена да оказва помощ всеки ден. Статистиките сочат, че всяка година приблизително 3800 дами чуват думите „ Имате рак на гърдата. “Фондацията обезпечава изцяло гратис помощта, от която диагностицираните и техните близки имат потребност до момента в който минават през лекуването и след него, а точно – прочувствена, психическа, осведомителна, практическа и юридическа поддръжка. Тази активност се финансира напълно с дарителски средства от самостоятелни и корпоративни донори.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР