В месеца на любовта февруари, Здравен информационен център Медикъл Караджъ“

...
В месеца на любовта февруари, Здравен информационен център Медикъл Караджъ“
Коментари Харесай

Ако бебето се бави: План за лечение от световен авторитет в инвитрото в Истанбул

В месеца на любовта февруари, Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ и клиника Brüksel IVF and Women`s Health Center в Турция подаряват на двойки с проблематично зачеване от България опция да създадат значима крачка към сбъдването на фантазията си за бебе. На 29 февруари те ще могат да се възползват от безвъзмезден превоз до Истанбул и назад, безвъзмезден първичен обзор и правене на проект за лекуване от един от първите лекари в света, които ползват инвитро оплождане – проф. доктор Юджел Караман. При мъжки фактор за неплодородие и други урологични проблеми, мъжете ще могат да се възползват и от 50 % отстъпка за обзор и консултация при експерт по урология и андрология.
В самодейността могат да се включат двойки, които обмислят инвитро процедура, както и такива, които към този момент имат един или няколко несполучливи опита, нуждаят се от гинекологична хирургична интервенция за повишение възможностите за сполучлива бременност или са с изявен мъжки фактор за неплодородие.
Brüksel IVF and Women`s Health Center е учреден от проф. доктор Юджел Караман - един от пионерите в инвитро оплождането, чийто хирургичен опит включва над 30 000 лапароскопски и хистероскопски интервенции в Белгия, Англия и Турция, довели до позитивни резултати.
Проф. Юджел Караман е роден в Турция, където приключва висше здравно обучение през 1978 година Впоследствие отпътува да специализира акушерство и гинекология в Брюксел, където остава да практикува в продължение на дълги години. Участва в първите осъществени процедури за инвитро оплождане в Брюксел, усъвършенства уменията си в гинекологичната хирургия и е един от пионерите и първите почитатели на доста нововъведения в тази област. През 2008 година, след 30 години процедура в реномирани лечебни заведения в Белгия и Англия, проф. Караман се завръща в родината си, където основава своя клиника - Brüksel IVF and Women`s Health Center. Днес клиниката е референтен център за комплицирани ендоскопски интервенции, към която се обръщат за подпомагане както пациенти от цялата страна, по този начин и лекари от доста лечебни заведения. Освен с триумфите си в хирургичното лекуване на неплодородие, екипът на клиниката се гордее с ембриологичната си лаборатория на международно ниво, тъй като точно лабораторията е мястото, където се реализира чудото на асистираната репродукция.
В клиниката се ползват и най-новите способи при инвитро оплождане. Сред последните нововъведения е техниката ROSI, която е единствена вяра за доста двойки, при които безплодието се дължи на мъжки фактор и е налице цялостна липса на зрели сперматозоиди при мъжа (азооспермия), даже и след TESE (техника за добиване на сперматозоиди от тестисите). В подобен случай може да се приложи ROSI или инжектиране на кръгли сперматиди. Техниката е относително нова, сега се усъвършенства, а Brüksel IVF and Women`s Health Center към този момент записва първа сполучлива бременност след използването на метода. На процедура той дава опция мъже, считани преди за изцяло стерилни, да станат родители със свои лични кафези.
Допълнителна информация за самодейността и нужните проучвания е налична на уеб страницата на „ Медикъл Караджъ “. Броят на двойките, които могат да се включат, е стеснен от броя на местата в рейса, а предварителното записване става на тел. 0877500167.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР