В Мексико полицията арестува куклата Чъки и нейния собственик за

...
В Мексико полицията арестува куклата Чъки и нейния собственик за
Коментари Харесай

Полицията арестува кукла за „плашене на хора и искане на пари СНИМКИ

В Мексико полицията арестува куклата Чъки и нейния притежател за хипотетично тероризиране на популацията.

Съобщава се, че обвиненият, разпознат единствено като Карлос Н., е употребявал кукла в действителен размер, с цел да размахва огромен нож и да желае пари от ужасени локални поданици в Монклава, ситуиран в северния щат Коауила.

Мъжът е арестуван на централния площад в града, хипотетично в нетрезво положение. На 11 септември му е повдигнато обвиняване за нарушение на публичния ред и застрашаване на обществото.

Metro отбелязва, че по искане на локални медии полицията публично е арестувала самата кукла. Полицаи водиха Карлос и куклата, чийто облик беше разпространяван във кино лентата на ужасите от 1988 година „ Детска игра “, в локално полицейско ръководство, където играчката и нейният притежател бяха оковани с белезници и им беше снета самоличността.
 Полицията арестува кукла, кукла, кукла Чъки, задържана кукла, полиция, арест, кукла застрашена, желае пари, нарушител Полицаят, който постави белезници на играчката, по-късно беше охулен, че не приема работата си насериозно. Снимка: Метро
На фрагментите се вижда по какъв начин куклата с оранжева коса е прикована към стената от един от служителите на реда, а от гащеризона й към момента стърчи огромен нож. Полицаят, който постави белезници на играчката, по-късно беше охулен, че не приема работата си насериозно.

Това не е първият път, когато куклата Чъки нарушава закона, с цел да плаши хората в действителния живот. През 2013 година се проведе реклама за разпространение на идния филм Curse of Chucky, шестата част от франчайза Child`s Play.

Кадрите демонстрират нищо неподозиращи хора, чакащи рейс на гара в Бразилия, преди артист, облечен като кукла от филм на ужасите, да изскочи иззад афиш, рекламиращ кино лентата. Въоръжен с подправен нож, той тича по улицата след жертвите си, измежду които по някое време има и дребни деца.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР