В Мексико чудовище с огромна глава и светли очи уплашило

...
В Мексико чудовище с огромна глава и светли очи уплашило
Коментари Харесай

Страховито! Туристи се натъкнаха на огромен подземен дракон в пещера

В Мексико страшилище с голяма глава и светли очи уплашило до гибел почитателите на рискови чувства, които се спуснали на 300 метра в дълбините на Земята. За смъртоносните си завършения пътуващите описаха на феновете на тайните теории в мрежата.

През последните десетилетия нашата планета непрекъснато се тресе. Гигантските разломи и многокилометровите пещери притеглят туристи, жадуващи да се запишат в редиците на откривателите. Състезанието за адреналин съвсем се трансформирало в мъчителна крах за компания другари, които се спуснали на 300 метра дълбочина в двукилометрова пещера.

Веднага откакто слънчевите лъчи се скрили и станали недостъпни, пътешествениците незабавно усетили ужасна миризма като на гниещи трупове, а след момент в мрака се посочили безчовечен светли очи. Туристите съумели да видят единствено контур с голяма глава и драконово тяло, а по-късно се паникьосали и се втурнали към изхода. Естествено, изобщо не станало и дума да се снима чудовището.

Когато към този момент били в сигурност, почитателите на рисковото разказали за смъртоносното си странствуване на всички. Ако пресата и скептиците обвинили компанията другари в опит да завоюват лесна популярност, то специалистите по конспирациите се заинтересуваха от мистичния случай в мексиканската пещера.

Предполага се, че туристите са се натъкнали на голям под земята змей от редом измерение. Съществува доктрина, съгласно която в недрата на Земята са се образували портали, позволяващи на незнайни за индивида същества да водят под земята метод на живот, без да се демонстрират на повърхността. Ситуацията наподобява на множеството разногласия към Световния океан. Той е изследван единствено на 2-5%, което значи, че теоретиците на конспирацията могат да изричат разнообразни теории за живота на голямата дълбочина.

В съществуването на големи подземни дракони хората стартират да имат вяра на фона на събитията, които се случиха в Нова Зеландия. Там, повърхността на Земята освен се тресе по шевовете. От трусовете на повърхността започнаха да изпълзяват червеи с рекордни размери.

Навсякъде по света има подозрителна сеизмична интензивност. Все по-често чуваме за пробуждането на вулкани. Може би, усещайки приближаването на детонацията на ядрото, подземните същества ще изоставен пещерите в опит да се спасят, а всички теории за живота в недрата на Земята ще бъдат опровергани, имат вяра феновете на тайните теории.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР