В Международния ден на здравето и здравния работник е изключително

...
В Международния ден на здравето и здравния работник е изключително
Коментари Харесай

Стартира първото издание на наградите Мисия Superdoc, които ще отличат най-обичаните от пациентите лекари

В Международния ден на здравето и здравния служащ е извънредно значимо да отправим своята признателност към всички хора, които безрезервно влагат знанията, времето и душата си за опазването на човешкия живот, даже когато техният личен може да е заплашен. Днес, по време на пандемия, е още по-ясно, че да лекуваш – това е благородна задача.

Именно по тази причина тъкмо в днешния ден superdoc.bg афишира стартирането на състезанието Мисия Superdoc 2020 , който ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Конкурсът цели да отличи тези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите освен с здравна компетентност, само че и с човешка грижа, емпатия и внимание.

Всеки регистриран в superdoc.bg пациент, който е посетил час при доктор през платформата, може да остави мнение и оценка за своето посещаване в границите на две седмици след него. Мисия Superdoc 2020 ще отличи тези лекари с най-вече и най-високи оценки на база персоналните, претърпени истории на потребителите. 31 октомври ще бъде крайният период за събиране на оценки и отзиви за първото изданието на състезанието, а през месец ноември ще бъде проведена специфична гала по награждаването на отличените медици.

Мисия Superdoc се провежда със специфичното подпомагане на Ведра Интернешънъл, фармацевтична компания с години опит на фармацевтичния пазар на Балканите, която работи неуморно, с цел да подсигурява, че пациентите получават най-хубавото за своето здраве. Част от тази визия е и желанието на Ведра да отличи и да изрази своята признателност към тези лекари, за които медицината е освен специалност, само че и задача. Чрез партньорството си със Superdoc в техния конкурс, компанията се стреми да даде своя принос във връщането на доверието в хуманния образ на лекарската специалност.

Ведра има вяра, че всеки от нас носи в сърцето си дълбока благодарност към най-малко един доктор за топлата грижа за здравето, която ни дава опция да се радваме всеки ден на живота. Техният професионализъм, опит и морал са това, което всеки ден ни избавя! Не пропускайте да оставите своето мнение в платформата на superdoc.bg след обзор до края на месец октомври, с цел да помогнете да оценим и наградим уместно най-обичаните лекари в България!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР