В международния ден на здравето, 7 април, Хари Стайлс пусна

...
В международния ден на здравето, 7 април, Хари Стайлс пусна
Коментари Харесай

Хари Стайлс пусна тениски за борбата с COVID-19

В интернационалния ден на здравето, 7 април, Хари Стайлс пусна в продажба тениски със специфични надписи, приходите от които отиват непосредствено в поддръжка на световния фонд за взаимност към битката с COVID-19 на Световната здравна организация и Фондацията на Организация на обединените нации.
Тениските са налични на цена от 26 $ всяка и могат да бъдат закупени .

" Във времена като тези е по-важно от всеки път да си спомним силата на хората. Ако имате опция да помогнете, апелирам дарете където можете. 100 % от приходите за тези тениски отиват за битката с COVID-19. Останете у дома, изолирайте се и се пазете един различен. Treat People With Kindness`, показа артистът.
Тези дарения подкрепят работата на Световната здравна организация да наблюдава и разбере повече за разпространяването на вируса, да обезпечи на пациентите нужните грижи, а на работещите доктори на първа линия нужните ресурси и информация, както и да форсира напъните по разработване на ваксини, проби и лекуване.
Повече за Фондацията на Организация на обединените нации

Фондацията на Организация на обединените нации събира хрумвания, хора и запаси, от които Обединените народи имат потребност, с цел да продължат световния напредък и да се оправят със незабавните проблеми. В поддръжка на Световната здравна организация, организация на Организация на обединените нации, в интернационалната работа по COVID-19, Фондацията на Организация на обединените нации оказа помощ в основаването на фонд за взаимност, който събра над 100 милиона $ за по-малко от 2 седмици за животоспасяваща работа из целия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР