В международна конференция на Европейската лига за икономическо сътрудничество (ELEC)

...
В международна конференция на Европейската лига за икономическо сътрудничество (ELEC)
Коментари Харесай

Неделчо Неделчев: Югоизточна Европа се нуждае от развитие на инфраструктурата


В интернационална конференция на Европейската лига за икономическо съдействие (ELEC) присъединяване взе основният изпълнителен шеф на Първа капиталова банка Неделчо Неделчев.

В хода на събитието ELEC, взаимно с Европейския институт за тактики и разбори (EISA) провежда интернационална конференция, озаглавена "Нова Европа сред Запада и Изтока: Енергия и инфраструктура за растеж", оповестиха от ПИБ.

По време на конференцията Неделчев показа пред интернационалната публика капиталовите благоприятни условия, които понастоящем се развиват в България и страните от Югоизточна Европа. В последвалата полемика той посочи мощното икономическо развиване, следено в тези страни през последните години, и капацитета за сполучливи бизнес планове.

"Югоизточна Европа има отлични макроикономически индикатори, само че се нуждае от по-нататъшно развиване в региона на инфраструктурата и бизнес компетентността. Потенциал за постоянен напредък се следи освен в потребителското търсене, само че и в индустрията, което е причина за повече вложения в България и региона", сподели Неделчев.

Барон Бърнард Сноу, президент на ELEC, Мегън Ричардс, шеф на Енергийната политика в Европейската комисия и Жак-Андре Трьош, президент на ARRI Франция, взеха присъединяване в конференцията. На събитието участва и Симеон Сакскобургготски.

Европейският институт за тактики и разбори (EISA) е основан през 2016 година като взаимна институция сред Европейската лига за икономическо съдействие (ELEC) и Българската академия на науките. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР