В медийното пространство се завъртя новина, че фолк идолът Тони

...
В медийното пространство се завъртя новина, че фолк идолът Тони
Коментари Харесай

Фалшива Новина Стресна Феновете На Тони Стораро

В медийното пространство се завъртя вест, че фолк идолът Тони Стораро е признат в реанимация и му следва незабавна рискова интервенция. Това тормози многочислените му почитатели, само че се оказа подправена вест.

Певецът в действителност е отменил някои свои участия, само че повода е инфектиране на сливиците. Изпълнителят на „ За една жена “ ще се възвръща една седмица и ще се завърне на сцената. Това разяснява самият той.

„ Скъпи другари, бих желал да внеса изясненост по отношение на излезлите изявления в някои уеб сайтове. Много благодаря на всички, които ми писаха, за загрижеността. Добре съм. Истината е, че третата ми сливица се възпали и се наложи да я изрежат. Интервенцията беше в понеделник, продължи към час и след това се прибрах у дома. Възстановителният интервал, през който не е целесъобразно да пея, е към 7 дни, след което се връщам на работа. Ще публикация в обществените мрежи по кое време ще бъде първото ми присъединяване. Извинявам се на клубовете за падналите няколко уговорката и на почитателите – че няма да се осъществят срещите ни. Ще намеря метод да се реванширам по-късно. Но здравето е най-важно. “, безапелационен е Стораро, представен от Монитор.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР