В медийното пространство се появи снимка, на която младата половинка

...
В медийното пространство се появи снимка, на която младата половинка
Коментари Харесай

Ето как изглежда Анита на Рачков без грим

В медийното пространство се появи фотография, на която младата половинка на артиста Димитър Рачков - 23-годишната Анита, е без капка макиаж въру лицето.

На фрагмента по лицето на обичаната на 49-годишният комедиант няма и диря от изкуствени мигли и екстеншъни, с които сме привикнали да я виждаме, където и да се появи. Тунингованата русокоска наподобява радикално друго и евентуално малко на брой биха я познали, в случай че се разминат с нея, означават от "Уикенд ".



Фотото е изработен по време на турнето на Рачков в Лондон, където очевидно Анита е решила, че може да се поотпусне малко и да блесне в естествената си хубост.

Както написа изданието, носът на Анита в реалност бил крив, а кожата ѝ - бледа. Без опушения грим пък хасковлийката имала дребни очи.

За сметка на това пък, когато е с грим, Анита се трансформира в същинска хубавица, почтена за подиума на Мис Вселена. Каквото и да приказват злобарите, младостта си е младост, а и никой не може да си криви душата пщо се касае до изваяната ѝ като скултура тънка снага.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР