В МБАЛ Уни Хоспитал“ работи дежурен кабинет за амбулаторна помощ,

...
В МБАЛ Уни Хоспитал“ работи дежурен кабинет за амбулаторна помощ,
Коментари Харесай

„Уни Хоспитал“ с дежурен кабинет за амбулаторна помощ

В МБАЛ „ Уни Хоспитал “ работи дежурен кабинет за амбулаторна помощ, в който се правят прегледи, амбулаторни операции, превръзки. За това осведомиха от здравното заведение. Консултират се и пациенти за общото им здравословно положение, като при нужда се назначават проучвания и се предлага по-нататъшно лечебно държание.

В кабинета се обслужват още пациенти по контракт с общопрактикуващите лекари, отвън работното им време, вършат се операции, тегел на рани и следенето им, вторични превръзки и други.

Дежурният кабинет предлага следните спомагателни пакети за пациенти:
от 21 август до 5 септември, от 9.00 до 13.00 часа - консултация с кардиолог, проучване и разбор на цялостна кръвна картина (ПКК), проучване за равнищата на холестерол, ЕКГ, с цена на пакета 20 лв..

Всеки вторник и всяка сряда, 13.30 до 15.00 часа ​- консултация с проф. Веселина Михайлова, която е с четири специалности ​- обща хирургия, гръдна хирургия, детска хирургия и анестезиология и реанимация, с цена 30 лв..

Всеки понеделник през август, септември и октомври, от 10.00 до 15.00 часа - консултация с доктор от Вирусологична лаборатория, с цена 10 лв..
Телефон за авансово записване на час: 0357 88 581.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР