В МБАЛ Света София де факто може да увеличи броя

...
В МБАЛ Света София де факто може да увеличи броя
Коментари Харесай

МБАЛ Света София декларира готовност за борба с коронавируса

В МБАЛ " Света София " де факто може да усили броя на леглата за лекуване на заболели от ковид с още 50, като към този момент се е провела с промени на отделенията, които са обезпечили 41 кревати. Това излиза наяве от публично известие на лечебното заведение.
" Всички би трябвало да се надигнем дружно против опасността от ковид, с цел да се оправим! Много е значимо сега да се овладее суматохата и хората да бъдат спокойни, че болничните комплекси разполагат с нужния личен състав, инсталация и кревати, с цел да се погрижат за такива пациенти. Имаме подготвеност да поемем тежко болните от вирусапациенти. Централната реанимация на болничния комплекс разполага с 10 кревати и налични респиратори. Обособили сме етаж в новия корпус, който при нужда може да поеме тежко заболели от COVID-19 ", сподели доктор Христо Мазнейков.
Мазнейков обаче съобщи и друго: " Очакваме незабавно да ни бъдат обезпечени нужните защитни дрехи от Министерството на здравеопазването. Коронавирусната зараза се лекува с просветеност и безрезервност! Няма от какво да се опасяваме! "
Още: " НА ЖИВО ": Последна информация и всичко за ковид, 24 март "
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР