В материал от 25.11.2017 г. Би Нюз ви запозна с

...
В материал от 25.11.2017 г. Би Нюз ви запозна с
Коментари Харесай

Защо Валери Симеонов е стиснал здраво властта и няма да я пусне - ЕПИЗОД 2!

В материал от 25.11.2017 година Би Нюз ви срещна с някои от аргументите - за какво Валери Симеонов е стиснал крепко властта и няма да я пусне.

Нарастването на положението на компаниите негова благосъстоятелност е евентуално една от аргументите. Естествено, в една правова страна съответните институции от дълго време щяха да са направили финансови инспекции и да открият от кое място идват парите за огромното строителство. Другата причина евентуално е точно притежанието на власт да не разрешава осъществяването на инспекции. Както към този момент сме уведомили обществото, компанията Скат ТВ-ООД е рецидивист по осъществено нелегално строителство, освен това беззаконието е открито с влезнало в действие правосъдно решение, само че... по какъв начин съответните институции да извършат инспекция на компания чийто притежател е вицепремиера Валери Симеонов.

Да не забравяме, че шефът на ДНСК беше освободен точно по гледище на този вицепремиер, а той обществено се похвали, като че ли да подсети на други проверяващи да внимават, с цел да не последват образецът на шефа на ДНСК! Ние през днешния ден ще осъществим обещанието си да ви срещнем по какъв начин е захранен с вода хотелския комплекс в местността Баллали- гр. Златоград благосъстоятелност на компанията на Валери Симеонов. Вече ви запознахме, че до момента в който упражнява властта компанията Скат ТВ-ООД на Валери Симеонов се е сдобила със СПА комплекс и открит плувен басейн.

Местността в която са построени тези уреди е характерна и водата е "кът ", както споделят локалните хора. Би Нюз разполага с доста забавен документ, от който се вижда, че в интервала от 12 май до 21 май 2010 година Скат ТВ-ООД е направила замяна на железен тръбопровод с PE ф50 мм почивна база град Златоград.

Това е съществуващия от доста години тръбопровод за местността Баллали. На 21 май 2010 година е направен протокол за осъществените строителни действия по водопроводът, фактурата към протоколът е с подписа на вицепремиера Валери Симеонов.

От протоколът е видно, че са сложени няколко тръби с друга ширина на диаметъра. От протоколът е видно, че юридически ров 1.1/0.4 и 1.5/04 с дължина 295 метра в този ров са сложени в пакет тръба ф40 мм с дължина 1000 метра, сложена е в пакет тръба ф50 мм с дължина 600 метра.

От изпълнителя получихме пояснения, че на процедура това са няколко водопровода положени в един ров. Попитахме още има ли инсталирани водомери на тези водопроводи, отговорът бе, че не му е възлагано монтаж на водомери. Наистина в протокола няма разказано монтаж на водомери.

Интересно по какъв начин се регистрира потреблението на водата употребена от почивната база на СКАТ ТВ ООД? Попитахме изпълнителя и за най-важното нещо при едно строителство - има ли позволение за градеж? Отговорът бе, че възложителя в представляван от Валери Симеонов не е показал подобен документ.

Попитахме - признат ли е обектът от държавна комисия, т.е. направен ли е акт 16? Отговорът бе, че няма по какъв начин без него да се изготви подобен, а той не е участвал на такава комисия. Ние също не открихме строително позволение за построяването на подобен тръбопровод. Не открихме и строителни бумаги за подобен тръбопровод.

Сега остава да забележим ще извършат ли инспекция съответните институции на компанията на вицепремиера Валери Симеонов? Ще извършат ли инспекция и за кражба на големи количства вода от компанията на Валери Симеонов съответните институции? Отговорите на тези въпроси ще сложим на съответните комисари по време на Европредседателството ни!

Би Нюз е подготвен да даде документите на съответните институции при предпочитание от тяхна страна за осъществяване на инспекция.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР