В мащабно проучване, обхванало 2300 жени и мъже и поръчано

...
В мащабно проучване, обхванало 2300 жени и мъже и поръчано
Коментари Харесай

В колко часа жените са най-страстни?

В огромно изследване, обхванало 2300 дами и мъже и поръчано от уеб страницата за сексиграчки Love honey, е открито с акуратност до минута кое е пожеланото от тях време за секс. Изследването открило, че пиковете в либидото на мъжете и дамите се разминават с повече от 15 часа.
Жените се оказват нощни птици, когато стане сума за желано време за секс, до момента в който мъжете са по-изкушени в ранните утринни часове, написа "Дейли мейл ". При това разминаване в пиковете на пристрастеността, не е изненадващо, че от време на време двойките се усещат неудовлетворени от своя полов живот.
Въпреки напрегнатия ден в офиса и домакинската работа, която ги чака по-късно, дамите биват най-страстни сред 23 и 02:00 ч. Представителите на мощния пол пък са най-предразположени към секс сутринта в отрязъка сред 06:00 и 09:00 ч.
Проучването открило още, че 86% от дамите и 63% от мъжете са имали за сътрудник половинка, с която времето на пристрастеността им се е разминава. Едва 11 на 100 от представителките на нежния пол доверили, че обичат утринния секс. А се оказало, че единствено 16% от мъжете избират да вършат секс в нощните часове, преди заспиване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР