В маркетинга, както и в бизнеса, най-важни са резултатите. Кои

...
В маркетинга, както и в бизнеса, най-важни са резултатите. Кои
Коментари Харесай

С фокус върху резултатите – как наградите за ефективност развиват рекламния бизнес у нас

В маркетинга, както и в бизнеса, най-важни са резултатите. Кои са най-големите достижения за българския рекламен пазар разбираме от годишния интернационален конкурс Effie. Целта на състезанието е да предизвиква успеваемостта в областта на маркетинг връзките като награждава концепциите, работещи за бизнеса.

В България тази година се организира дванадесетото издание под наслов „ Успешните акции се познават от пръв взор “ ( www.effiebulgaria.org ).

Целта на състезанието е да се подчертава освен върху успеваемостта на връзката, само че и върху тактиката, която стои в основата на всяка сполучлива акция и я прави отличима. Разработването на една акция стартира с познаването на динамичността на пазара, минава през разбирането на човешкия фактор и приключва с креативна концепция, която отразява същинската мотивация на хората да работят в мечтаната посока. Мотото на тазгодишното издание се концентрира върху акциите, зад които стоят действителни прозрения за пазара и потребителите.

Освен вдъхновяващо състезание на ефикасни практики в рекламата и маркетинга, Effie в същото време образова и развива рекламната промишленост посредством конференции, образования и полемики. Тази година Effie сезонът стартира със семинар на тематика „ Как да подготвим сполучлива поръчка за Effie”, който ще се организира на 19 септември . Семинарът има за цел да срещне организации и рекламодатели с представители на тазгодишното жури, които ще споделят тънкости за превръщането на сполучливите акции в сполучливи поръчки за Effie Bulgaria. На особено събитие Effie Talks , на 26 септември в клуб Грамофон, ще се споделят сполучливите образци от минали години и тактиката, която стои зад тях.

За доста организации и компании, Effie България не е просто самопризнание, а и метод да се отличат най-успешните практики в рекламната и маркетингова промишленост. Именно това прави конкуренцията една от най-важните за рекламния отрасъл, а работата на спечелилите служи за насочна точка при определянето на равнището на целия пазар.

Effie е и основател на интернационалната ранглиста на най-ефективните компании и марки - The Effie Effectiveness Index. Индексът на Effie разпознава и класира най-ефективните организации и компании, като проучва данните на финалисти и спечелили от състезанията Effie Awards по целия свят. Следи се от най-изявените маркетолози и рекламни експерти на световно равнище и се възприема като знак за триумф.

Наградите Effie® отличават най-значимите достижения в маркетинговите връзки: концепциите, които работят.

-----------------------

Заявки за присъединяване от информационни организации и рекламодатели могат да се подават до 22 октомври 2019 година През 2019 година събитието се осъществя взаимно със Saatchi & Saatchi Sofia, част от маркетинг и информационна група Publicis Groupe България.

Основни сътрудници на състезанието Effie България 2019 са bTV Media Group, Sanofi, A1 България и New Age Media.

ВАЖНИ ДАТИ И СРОКОВЕ:
10.2019 година – първи период за подаване на поръчки и материали 10.2019 година – втори период за подаване на поръчки и материали 10.2019 година – краен период за подаване на поръчки и материали
Всички поръчки и материали би трябвало да бъдат изпратени до офиса на Българската асоциация на информационните организации на ул. " Сан Стефано " 14, вх. Б, ет. 3, ап. 10.

Наградите Effie България 2019 чакат своите нови носители.

За повече информация посетете www.effiebulgaria.org .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР