В Манчестър Юнайтед губят търпение към Антони Марсиал и вероятността

...
В Манчестър Юнайтед губят търпение към Антони Марсиал и вероятността
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед разочаровани от Марсиал, Тен Хаг дал зелена светлина за трансфер

В Манчестър Юнайтед губят самообладание към Антони Марсиал и вероятността той да остане на “Олд Трафорд ” през лятото е минимална, твърди британската преса на днешните си страници. Нападателят бе преследван от поредност от травми през този сезон и има едвам осем гола в 27 мача. Хората в клуба са разочаровани най-много от държанието на играча и езика на тялото, който показва. 
 “Екип ”: Преговорите сред ПСЖ и Манчестър Юнайтед за Неймар са в ход “Екип ”: Преговорите сред ПСЖ и Манчестър Юнайтед за Неймар са в ход
Французинът се включи добре след възобновяване си от поредицата от контузии, само че напоследък още веднъж попадна в заспалост. В събота той бе титуляр при успеха над Борнемут, само че бе заменен след по-малко от час игра. Острието даже не седна на скамейката на отбора, а непосредствено се насочи към съблекалните. Ерик загар Хаг също е дал своето единодушие за разлъка с играча, в случай че за него дойде допустима оферта. Очакванията са точно постът централен нападател да е предпочитан в селекцията на “червените дяволи ” през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР