В малките часове на деня, двама юноши загинаха при удар

...
В малките часове на деня, двама юноши загинаха при удар
Коментари Харесай

Покъртителни подробности за касапницата с два трупа в Добрич

В дребните часове на деня, двама юноши починаха при удар в Добрич. Зад кормилото е бил малолетен на 14 години.

Инцидентът става към 3:30 ч. тази нощ. Колата, благосъстоятелност на строителна компания и ръководена от бащата на момчето водач, идва от центъра на града в посока Балчик.

Водачът губи ръководство, завива наляво, минава през първата мантинела, удря се в електрически дирек, който се намира в разграничителната линия, преодолява и втората мантинела и се отзовава в насрещното платно за придвижване.

Загинали са две момчета на по 19 години, возещи се на задната седалка. Другите двама, на 19 и 15 години са с черепно-мозъчни контузии, настанени са в неврохирургията на болничното заведение в Добрич, без заплаха за живота.

"Не е имало други участници в придвижването. Не е бил засичан лидерът, нямало е спънки по пътното платно, преминаващи пешеходци или някакви животни. Установяваме, че тези четиримата, които са били на задната седалка са решили да изхвърлят някаква тонколона.

Отварят вратата в придвижване, тя е плъзгаща врата, задната дясна, при което лидерът се уплашва да не изпадне някой и по този начин губи ръководство и последствията ги знаем ", споделя окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

Непълнолетният лидер ще бъде притеглен като обвинен. От прокуратурата ще изискат да му бъде наложена мярка за неотклонение –поставяне под надзора на контрольор от Детска педагогическа стая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР