В Македония за съжаление има проблем с идеята за македонизма.

...
В Македония за съжаление има проблем с идеята за македонизма.
Коментари Харесай

Плевнелиев: Русия се опитва да дестабилизира ЕС и Балканите

В Македония за жалост има проблем с концепцията за македонизма. Тази концепция ни трансформира във фашисти и манипулира историята. България би трябвало да оказва помощ на тази млада страна. В Македония би трябвало да схванат, че македонизмът би трябвало да остане обратно във времето. Аз поздравявам подписването на контракта сред двете страни по този начин, както беше показан при визитата на Зоран Заев в България. Атаките в Македония против добросъседските връзки са подклаждани от Русия.

Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия президентът Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила. Ние би трябвало да бъдем европейци. Приветсвам напъните на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Едно взаимно честване на 2 август ще е за първи път в историята. Големият брат България би трябвало да застане до Македония, само че по европейски. Ние не им желаеме територията, само че те би трябвало да спрат да манипулират историята. България има историческия късмет да направи пробив на политическата карта на Балканите, тъй като те са незаменима част от европейския план. Ние имаме златен късмет да нареждаме дебата по тематиката за приемането на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз и НАТО. Това ще подсигурява стратегическите ползи на България. Държавите от Западните Балкани са демотивирани. Преговорите вървят мъчно, а някои глави още не са отворени. От това се възползват други страни и дестабилизират ситуацията на Балканите, разкри Плевнелиев.

Европейската политика идва отръки на Бойко Борисов. От страна на държавното управление виждам протегната ръка към всеки, в това число и към президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. От него зависи дали ще я одобри и ще успеем да изградим една единна външна политика. Благодарение на Америка успяхме да диверсифицираме газовите доставки. Нормално е президента Радев да благодари. Трябва да бъдем доста деликатни към срещата на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила с Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила. Тази нова Америка може да подписа една бърза договорка с Русия, която ще е зад тила над европейците и може да има доста тежки последици за нас. Русия се пробва да дестабилизира обстановката в Европейски Съюз, изясни президентът.

Категорично поддържам основаването на комисия за изтребителите в Народното събрание. Спорът не е "Грипен " или F-16. Аз не съм съглаен да се пренебрагват сухопътните войски. Модернизацията на Военновъздушни сили е значима, само че не по-малко значима е модернизацията на сухопътните войски. Трябва да се акцентира модернизацията на всички типове армии и да върви редом. Ами киберсигурността? Видяхте какво стана в Украйна. Всичко беше блокирано от Изток, даде образец Плевнелиев.

Докато си играем с тези стенограми за КТБ забравяме, че някой открадна 3,6 милиарда лв.. Аз вървях всяка година в Народното събрание и казавах: Тръгнете по пътя на парите. Призовавам президента Радев да извика институциите, да отиде в Народно събрание и да каже: Намерете парите и отговорните. Успехът на президентската институция е значим за мен. Скандалът с Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ме тормози. До в този момент никой президент не си е разрешавал подобен вид държане с национални преставители. Това е извънредно притеснително, сподели още президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР