В магазин в Ел Ей продават тениски „Отбор Хари и

...
В магазин в Ел Ей продават тениски „Отбор Хари и
Коментари Харесай

Избухна неочаквана война между Съсекс и Кеймбридж

В магазин в Ел Ей продават тениски „ Отбор Хари и Меган “ и „ Отбор Уилям и Кейт “. Това оповестява „ Daily Mail “.

Жестока борба сред Меган и Кейт, някогашната актриса лъсна в…

Това е същата верига, която през 2005-а предложи облекла с сходни послания след раздялата на Брад Пит и Дженифър Анистън – „ Отбор Анистън “ и „ Отбор Джоли “.

Стана ясно, че самите клиенти са поискали тези тениски, откакто са показали интерес към облекла, свързани с младите кралски особи. Собственикът на магазина споделя, че дебатът „ Съсекс против Кеймбридж “ бил най-популярният и хората безусловно спорили на касата по въпроса.

След зеления тоалет на Кейт, в този момент всички приказват за обеците й, които може да има всяка жена

„ Имаме огромна клиентела, тъй че това ще бъде добър индикатор кой е номер 1 сред двете фамилии “, добавя Фрейзър Рос.

През първия ден, в който тениските по 38 $ излезли в продажба, жена си купила по 8 от двата типа и споделила: „ Ще оставя гостите на купона ми да изберат кого харесват повече. “

За момента тим Уилям и Кейт е преди всичко – техните тениски се продават два пъти повече от тези на Хари и Меган.

В Инстаграм битката за превъзходство също продължава.

Няколко дни, откакто „ SussexRoyal “ изостана със 100 хиляди почитатели от „ Kensington Royal “, в този момент двата профила още веднъж са се изравнили – 11,3 милиона.

Откакто Хари и Меган оповестиха Мегзит, те започнаха да губят почитатели. Но наподобява, че блестящият им заключителен тур като старши членове на кралското семейство е възобновил интереса на почителите към тим Съсекс.

Междувременно някогашният персонален секретар на починалата принцеса Даяна – Патрик Джефсън, предизвести никой да не подценява херцозите на Съскес. Той съобщи пред „ The Times “, че Хари и Меган могат да провокират медийна буря и скоро ще имат свободата да отприщят „ отмъстителни “ изявленията и разкриващи записки.

В Лондон онемяха от облеклото на Меган, съзряха огромна интрига! СНИМКИ

„ От Уиндзор би трябвало да внимават. Има доста за присмиване по адрес на Мегзит, само че който се смее финален, се смее най-силно. Хари и Меган могат да си отмъстят за всяко отношение, което те считат за надменно и незаслужено, посредством мощна медийна офанзива благодарение на токшоутата в Съединени американски щати “, споделя Джефсън.

Сензационни вести за „ Мегзит “! Кралицата готви нов удар за Меган и Хари СНИМКИ

Както се знае, Опра Уинфри и Джеймс Кордън са измежду високопрофилните другари на съпрузите и те даже бяха измежду специфичните посетители на кралската женитба през 2018-а. Твърди се, че Меган поддържа близки връзки и с Елън Дедженеръс.

Патрик акцентира обстоятелството, че Хари и Меган са няколко стъпки напред в пиар играта: „ Те употребяват „ тайните “ си задължения доста хитро – качват професионални фотоси с авторски права в своя Инстаграм, оставяйки пресофиса на двореца пред приключен факт. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР