В мач без интрига "Бдин" победи "Локомотив"/Дряново/ с 6:1 и

...
В мач без интрига "Бдин" победи "Локомотив"/Дряново/ с 6:1 и
Коментари Харесай

Бдин оглави класирането в Северозападната група след 6:1 над Локомотив /Дряново/ /снимки/

В мач без конспирация "Бдин " победи "Локомотив "/Дряново/ с 6:1 и оглави класирането в Северозападната група. Мачът стартира с минута безмълвие в памет на починалите момчета на "Павликени " и футболистите излязоха на терена с траурни ленти.
Головото шоу стартира с попадение на капитана Ивайло Иванов във 2- та минута. В типичния си жанр той засече центриране от ъглов удар с глава за 1:0. В 8- та минута Денис Николов направи 2:0 след, като приключи една хубава композиция по крилото сред Иван Макриев и Мартин Димитров. Най- красивият миг в мача пристигна минути след гола, когато Денис Николов със задна ножица нацели напречната греда на вратата на Кристиян Пенчев. Борислав Борисов повиши на 3:0 в 13- та минута след хубав прехвърлящ удар. Светослав Ангелов бе прецизен за 4:0 в 21- та минута, след хубаво разиграване в пеналта. Калоян Цветков направи резултата 5:0 в 35- минута с обмислен удар след следващата офанзива на Бдинци.
Мачът приключи с втори гол на Светослав Ангелов в 46- та минута. След този резултат темпото разумно падна и гостите стигнаха до почетен гол в 89- та минута, осъществен от Александър Атанасов.
"Доволен съм от играта на момчетата ", разяснява старши треньора на "Бдин " Борислав Борисов и добави:
"Знаех какъв ще е мача. Не натискахме доста, тъй като в подобен мач не е нужно. Добре сработихме комбинации. Пуснах млади момчета. За мача в Червен Бряг, мисля, че ще мъчно, само че играем за победа ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР