В любовта всички сме различни, но и си приличаме по

...
В любовта всички сме различни, но и си приличаме по
Коментари Харесай

Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци

В любовта всички сме разнообразни, само че и си приличаме по толкоз доста неща. Трудно ни е да се доверяваме, елементарно се влюбваме и какво ли още не. Разберете какви са в любовта първите 3  – Овен, Телец и Близнаци.
ОВЕН: Овните желаят всичко тук и в този момент. Те са доста нетърпеливи и в случай че видят, че някой се пробва да ги мотае в любовта, доста евентуално е бързо да си тръгнат и в никакъв случай повече да не се върнат. Не обичат неуверените сътрудници, директни са и споделят всичко тук и в този момент. Мечтаят за стойностен човек, въпреки че в по-младите си години са имали голям брой връзки, просто с цел да се забавляват. Но в даден стадий от живота си всичко това им омръзва, усещат се самотни и стартират да търсят същинската обич. Това най-често се случва, когато минат 25-тата си година. Тогава правят оценка освен хубостта на човек, само че и това какви проекти има, по какъв начин се оправя с живота, какви фантазии и какво сърце има. Създават семейство някъде към 30-тата си година и по-късно заживяват щастливо със своята половинка в живота.
 Тези зодии се обичат най-трудно Тези зодии се обичат най-трудно
Зодиакалният знак на вашия сътрудник разкрива доста за способността му да обича. Но връзката с някои зодии несъмнено не е лесна, тъй като...
ТЕЛЕЦ: Телците са доста влюбчиви и още от тийнейджърските си години са постоянно в любени в някой, който обаче, за жалост, не им обръща никакво внимание и не споделя възприятията им. Освен всичко Телците страдат от ниско самочувствие и дълги години остават без сътрудник до себе си. Първите си съществени връзки стартират чак след 20-22-рата си година. За благополучие доста представители на този зодиакален знак намират огромната обич от първия или втория път. Чакането и цялата тази несподелена обич се възнаграждават и в последна сметка доста бързо основават фамилии и откриват своята половинка. Много са сантиментални, държат доста и на домашния уют, което ги прави идеалните сътрудници в брака. Обичат да пътуват, само че обичат и да прекарват време с обичания си човек, където и да е. Ако обичате Телец, постоянно ще имате правилен сътрудник до себе си, без значение от „ рогата “, присъщи за Телците.
БЛИЗНАЦИ: Близнаците работят друго в любовта и се трансформират непрестанно. Понякога желаят просто някоя неангажираща връзка, с която да издигнат самочувствието си, различен път – желаят нещо съществено и търсят верния човек до себе си. Малко са неуверени и мъчно можеш да им имаш доверие, че когато ти кажат „ Обичам те “, в действителност го мислят. Близнаците желаят малко по-луксозен метод на живот и обич, която търпи развиване. Искат да пътуват, да опознават света, да излизат по заведения за хранене, а не да си стоят вкъщи пред тв приемника и да гледат деца още от напълно млади. Най-често Близнаците стават родилите към 30-тата си година, когато към този момент са пробвали всичко от живота и няма да съжаляват, че нещо изключително им липсва. Тази тактика по никакъв начин не е неприятна, тъй като по този метод остават правилни на индивида до себе си и се любуват на фамилния живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР