В любовта няма правилна формула, с която да знаеш, че

...
В любовта няма правилна формула, с която да знаеш, че
Коментари Харесай

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ

В любовта няма вярна формула, с която да знаеш, че ще откриеш своя сътрудник в живота. Съдбата е тази, която дефинира по кое време любовта ще пристигна в живота ти и по кое време ще остане там вечно. Това са най-важните моменти в любовта за всяка зодия:

СТРЕЛЕЦ: Първата огромна обич на Стрелците идва напълно рано, още когато са на 15-16. Тя е по детски доста почтена и мощна, учи ги на доста значими уроци и оставя едно хубаво възприятие и спомен.
Втората обич идва, когато към този момент са напълно изменени, пораснали и знаещи какво желаят от живота. Тази обич ги намира, когато са на към 20-годишна възраст. Тогава изживяват едни от най-щастливите си години. Някои Везни даже стигат до брак, само че той се оказва несполучлив.
 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2) 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 2)
В любовта в никакъв случай не знаеш какво ще ти се случи. Винаги си мислиш, че си разкрил сродната си душа, до момента в който не пристигна нов човек, който да ти...
Третата обич на Везните е по-спокойна, в нея има по-малко пристрастеност, само че повече разсъдък и любов. Тя идва на към 28-30 години, основават семейство и съумяват да осъществен фантазиите си, които не са успявали с другите си любови до момента.
КОЗИРОГ: Първият значим миг в живота на Козирозите е, когато са на 25. При тях любовта идва доста късно и това е по този начин, тъй като просто шансът не е бил на тяхна страна. Тази обич им се коства сякаш ще е последната, само че уви – не се оказва по този начин. Раздялата настава заради неприятна невярност и огромна нанесена засегнатост и рана.
Втората им обич е къса и идва малко преди да навършат 30-те. В нея има доста пристрастеност и доста завършения, само че нищо задълбочено.
Третата им обич, която остава вечно, идва чак към 38-40. Тогава те са подготвени да основат семейство и не се опасяват от това, което ги чака, тъй като знаят, че индивидът, който са разкрили, просто е сродната им душа. Така се и оказва!
ВОДОЛЕЙ: Първата огромна обич на Водолеите е доста пагубна за самочувствието им. Никога не са били толкоз лъгани нито преди, нито по-късно в живота си. За благополучие тя е къса и отминава бързо, само че самочувствието им страда до края на живота им.
 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1) 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)
В живота на всеки човек има няколко знакови момента в любовта, които дефинират всичко и прекатурват света ни. Ето кои са най-важните люб...
Втората им огромна обич идва, когато са на към 27 години. Тогава схващат, че са намерили сродната си душа и вземат решение да сключат брак. Създават прелестно семейство, имат доста деца и имат вяра, че нищо повече в живота не им е нужно.
Докато не пристигна третата им огромна обич, която е забежка, до момента в който са женени. За благополучие това въодушевление на продължава дълго и съумяват да запазят фамилията си, въпреки и индивидът до тях да подозира за стореното...
РИБИ: Първата огромна обич на Рибите стартира и приключва с доста пристрастеност още когато са на по 20 години. За благополучие тя не продължава дълго, тъй като просто не са съвместими и е добре сътрудниците бързо да схванат това.
Втората обич на Рибите е доста по-силна и смислена от първата. Гради се на доста любов и им дава ентусиазъм, което не са имали в никакъв случай до момента в живота си. Тя е случва, когато са на към 26-28 години. За страдание Рибите не устояват на едно прелъщение, което им коства връзката. За първи път изневеряват в живота си, само че той се оказва съдбовен.
Третата им огромна обич идва на към 32 години, когато към този момент са сигурни, че са срещнали верния човек. Заминават да живеят в друга страна, не държат да имат брак и живеят щастливо по този начин, както са.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР