В любовта никога не знаеш какво ще ти се случи.

...
В любовта никога не знаеш какво ще ти се случи.
Коментари Харесай

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ

В любовта в никакъв случай не знаеш какво ще ти се случи. Винаги си мислиш, че си разкрил сродната си душа, до момента в който не пристигна нов човек, който да ти подскаже, че има още доста какво да искаш от индивида до себе си. Ето кои са най-важните любовни моменти в живота на всяка от 12-те зодии:

 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1) 3-те огромни ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)
В живота на всеки човек има няколко знакови момента в любовта, които дефинират всичко и прекатурват света ни. Ето кои са най-важните люб...
ЛЪВ: Първата обич на Лъвовете е доста трагична и още тиийнеджърска. Те не си дават сметка, че не може първият човек, който срещнат в живота си да е сродната им душа. Затова одобряват раздялата доста съществено и тя ги белязва за цялостен живот.
Втората обич на Лъвовете се случва към 25-тата им година. Тя продължава няколко години и е прелестна от първия до последния ден. В случая обаче и двамата сътрудници схващат, че желаят разнообразни неща в живота и връзката завършва.
Третата обич на Лъвовете може да пристигна през 30-32-та им година, когато към този момент ще се усетят доста изменени и разнообразни от индивида, който са срещнали. Ще схванат какво е романтика, какво е обич и какво е същинско благополучие!
ДЕВА: Първата огромна обич на Девите стартира към 15-тата им година и продължава съвсем до 21-вата. Тя е луда, буйна и толкоз неудържима, че за жал приключва с невярност от страна на Девите.
Втората им обич е като корекция на първата. Тя идва към 26-тата им година, когато към този момент са по-зрели и знаят, че любовта не е игра и не трябва да си играят с индивида до себе си. Тогава схващат и какво желаят от живота, съвсем на крачка са от брака, само че този път изневярата идва от другия човек.
 Тези зодии НЕ заслужават втори късмет Тези зодии НЕ заслужават втори късмет
Не всеки се учи от грешките си. На хората, които не си извличат поука от случилото се, е ненужно да се задава втори късмет. Ето от кои зо...
Истинската обич за някои Деви може да пристигна към 30-тата им година, а за други чак към 35-тата. Въпреки това те откриват щастието и няма нищо по-хубаво, което да им се е случвало в живота. Създават доста крепко и щастливо семейство, за което мнозина биха им завидели.
ВЕЗНИ: Първата огромна обич на Везните е извънредно къса, по-малко от една година. Тази обич идва при тях към 18-тата им година. Много бързо се изчерпва и с това идва ред на втората...
Втората им огромна обич идва незабавно след първата, към 19-тата им година. Връзката продължава съвсем 10 години, което е извънредно огромен интервал. За злощастие връзката завършва без брак, без деца и без нищо, което да се е случило за толкоз доста години.
През третото си влюбване Везните схващат, че в случай че една връзка няма развиване, тя е обречена. Затова към 30-тия си рожден ден се срещат с индивида, който Съдбата им е отредил. Бързо основават семейство, имат доста деца и живеят доста благополучен и слънчев живот.  
СКОРПИОН : Първият значим миг в любовта при Скорпионите идва относително късно, към 22-рата им година. Тогава срещат доста спокоен и добър човек, който им подарява прелестна връзка с доста благи мемоари.
 На каква офис визия залага всяка от зодиите? На каква офис визия залага всяка от зодиите?
Офисът е мястото, където прекарваме една голяма част от живота си. Стараем се да изглеждаме добре, защото доста постоянно външният тип о...
Втората им огромна обич идва чак към 30-тата им година, само че продължава доста малко. Бурна е, щастлива е, само че просто няма бъдеще поради много разлики, които няма по какъв начин да бъдат подценени.
Третата обич на Скорпионите идва към 32-та им годишнина, когато срещат верния човек, с който обикалят света, изживяват доста моменти дружно и всичко това за доста малко време. След което вземат решение да имат дете, да основат личен бизнес и се оказват сполучливи в множеството си инициативи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР