В любовта никога не е лесно, но понякога само влошаваме

...
В любовта никога не е лесно, но понякога само влошаваме
Коментари Харесай

Само за дами: 5 грешки, с които отблъсквате любовта

В любовта в никакъв случай не е елементарно, само че от време на време единствено утежняваме обстановката. Ако напоследък нямате половинка до себе си или пък имате, само че нещата като че ли не се получават, вижте 5 неточности, с които отблъсквате любовта от себе си. Към тях може да прибавите и ниската ви самокритика за това какъв брой сте привлекателна като жена и персона.

Често настройката ви е негативна
Може би сте били разочаровани от предходни връзки, несподеляне на вашите усеща и това ви е построило една отрицателна настройка. Но прочувствената ви настройка повлиява на вашата сила, излъчването ви към представителите на противоположния пол. Ако по-често сте отрицателни, ще привлечете в живота си и такива сътрудници или пък без да осъзнаете, ще отблъснете евентуални сътрудници, които може и да са заслужавали вашето внимание. Всичко това би довело до в допълнение отчаяние.

Продължавате да вършиме едни и същи неточности и очаквате разнообразни резултати
Понякога е доста мъчно да забележим своите неправилни модели на държание, което затруднява и тяхната смяна. Ако се оказва, че по-често търсите същински неща на неверните места, може би е добре да се запитате от какъв вид мъже очаквате романтика, съществено обвързване, съпричастност. Къде ги търсите тези мъже, какво в настройката ви ги притегля. Отговаряйки си на тези въпроси ще можете да видите неправилните ви модели и да поправите някои от тях.

Все още мислите за остаряла обич
Това е сигурен метод да не продължите напред в търсене на личното си благополучие. Фокусирането върху предишното може да понижи възможностите ви да срещнете нова и забавна персона или в случай че има такава край вас, да я отблъснете. Опитайте се последователно да извадите някогашния си сътрудник от мислите. Само по този начин ще може да продължите напред и да създадете нова връзка.

Не показвате своята същина
В една връзка е значимо да бъдем себе си, да сме същински. В началото на взаимоотношенията, а и по-късно, ние не стопираме да опознаваме другия. Ако вие постоянно криете своята същина, бягате от въпроси, които ви карат да се чувствате некомфортно, лъжете за дребни пороци, криете своите страсти и накърнимост, това би отделило колегата ви от вас. Вместо това се изправете пред страховете си, споделяйте, единствено по този начин ще предразположите и половинката ви да се открие към вас.

Несъзнателно отхвърляте евентуалните претенденти
Любовта може да бъде отхвърлена по разнообразни способи и постоянно не осъзнаваме, че го вършим. Търсим повече дефекти, съпоставяме с някогашните си, цупим се за дребни неща, ревнуваме безпричинно. Подобна тактика сигурно не работи в наша изгода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР