В любовта има двойки, които са силно съвместими и такива,

...
В любовта има двойки, които са силно съвместими и такива,
Коментари Харесай

Ето 5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

В любовта има двойки, които са мощно съвместими и такива, които се разминават, само че не и във връзка с секса. Само тъй като двама души са несъвместими един с различен, това не значи, че те не могат да се забавляват в спалнята, нали? Вижте кои 5 двойки зодиакални знаци са несъвместими за дълготрайни връзки, само че пък зашеметяващи в леглото.

Телец и Лъв
Връзката сред Телец и Лъв може да бъде разказана като прочувствена и буйна. Двата зодиакални знака съставляват двойка, в която сътрудниците не се срамят да покажат своята фамилиарност на обществени места. Тяхната страст се демонстрира в един и същи миг. Въпреки това са горделиви и мъчно биха поискали опрощение, може би и по тази причина не могат да са в дълготрайна връзка дружно.

Риби и Везни
И двете зодии имат положителни възгледи за живота. Привлечени са от чистата позитивна сила и по тази причина желаят да бъдат един до различен. Независимо от това, връзките им рядко биха траяли във времето. Понякога хората се нуждаят от здравословна доза натурализъм в всекидневието си, с цел да могат да са крепко стъпили на земята. И Везни и Риби, не могат да го създадат един за различен.

Скорпион и Водолей
Зад двата зодиакални знака се крият персони с дълбока нематериалност, които обичат комплицираните и стимулиращи интелектуални полемики. Те са свободни мислители, които не се опасяват да приказват на разнообразни тематики. Но като дълготрайна вероятност не могат да бъдат съвместими, тъй като Водолеят има наклонност да се възприема като създание над другите. От друга страна, Скорпионът не обича да бъде овластяван. Пред тях има прекалено много благоприятни условия за спорове, само че в леглото могат да прекарат приятни мигове.

Близнаци и Рак
Никога няма да може да предскажете по какъв начин ще се държи Ракът в избрана обстановка. Родените под този зодиакален знак са склонни да трансформират настроението си по-бързо, в сравнение с всеки различен знак в зодиака. В даден миг могат да бъдат радостни, а в различен да са депресирани и да гледат на живота отрицателно. При Близнаците страстите също господстват, само че не толкоз, колкото логиката. Те са доста нерешителни и се нуждаят от време, с цел да стигнат до решение за нещо. Тук има прекалено много неустойчивост, с цел да може връзката да оцелее. В секса могат да намерят допирни точки.

Телец и Овен
Две мощни персони. И двата зодиакални знака са брилянтни, надарени, работливи. Те имат мощна мотивация за постигането на триумф и благоденствие в живота. Притежават безграничен капацитет и в никакъв случай не се преструват. Желанието им да вземат участие в огромни инициативи е това, което ги сплотява, само че това, което ще ги отдели са пътищата и методът, по който се движат през тях. Въпреки това, в спалнята имат огромна химия между тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР