В любовта и на война всичко е разрешено. Изглежда, че

...
В любовта и на война всичко е разрешено. Изглежда, че
Коментари Харесай

Само няколко срещи бяха необходими на Раул, за да засипе бившата си с над 4000 есемеса

В любовта и на война всичко е позволено. Изглежда, че точно този принцип е следва 33-годишният Раул Планкарт-Ернандес от Калифорния. Мъжът по никакъв метод не могъл да се откаже от несъстоялите се връзки , намерили своя край още преди година и половина.

Постепенно младият мъж започвал да минава всички граници, в това число и тези на закона.

Раул и неговата 38-годишна възлюбена изгора почнали да се срещат през 2016 година, само че романът им бил краткотраен. Момичето бързо изстинало към своя джентълмен и решило да постави завършек на връзките им. Мъжът обаче бил на друго мнение.  Обсебеният Раул почнал да обсипва обичаната си със есемеси и позвънявания когато и да е на денонощието. В последна сметка броят им достигнал над 300 неприети позвънявания и над 4000 есемеса. В края на краищата момичето блокирало номера му. Настойчивият мъж обаче разтълкувал крайната стъпка това по собствен личен метод. По думите на полицията, той съумял да проникне във всичките профили на дамата в обществените мрежи, и даже в профилите ѝ в PayPal и iCloud. Изплашената жена си сменила номера, профилите, пощенския адрес Apple ID. Въпреки това, настойчивият Раул отново съумял да я намери. 

В последна сметка момичето се преместило да живее в прилежащ град - Таузанд Оукс. Там обаче тя още веднъж почнала да получава известия от вманиачения си някогашен. Този път обаче те съдържали и закани. Малко по-късно служителите на реда съумели да заловят фанатика до дома на жертвата му. 

Откаченият мъж е упрекнат в гонене и ще бъде съден във Върховния съд на окръг Вентура. Определена му е гаранция в размер на 100 000 $. 

Превод и редакция: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР