В любовта често се изкушаваме да търсим съвети от семейството,

...
В любовта често се изкушаваме да търсим съвети от семейството,
Коментари Харесай

5 грешни любовни съвета, които биха разрушили всяка връзка

В любовта постоянно се изкушаваме да търсим препоръки от фамилията, другари, интернет... Въпреки околните ни да желаят да покажат своята поддръжка, допустимо е да получим от тях объркващи препоръки. Споделяме 5 неправилни вярвания за любовта, които могат да разрушат всяка връзка.

„ Трябва да намериш по-добра опция! “
Ползите, скритите ползи, в никакъв случай не могат да бъдат добра причина за започване или преустановяване на връзка. Ако само изгодата от по-добра материална среда ви води, това може да унищожи връзката или брака ви и няма да ви донесе щастието, което сте си представяли.

„ Покажете му кой е водещият. Не му позволявайте да ви води за носа! “
В една връзка, сътрудниците имат разнообразни отговорности и е изцяло обикновено да се дава водеща роля във взаимоотношенията понякога. Само взаимното съгласие и почитание водят до сполучлив брак и го вършат по-стабилен и разумен. Не бива да има състезание, предпочитание да се наложиш над другия. Сплотеност и ангажираност на двамата сътрудници по всички въпроси на връзката. Това е ключът към щастието.

„ Трябва да е доста сантиментален! “
Психолозите настояват, че има някакъв сантиментален интервал във всяка връзка, който нормално минава след известно време. Партньорите не могат да изживеят дружно цялата си връзка, целия си живот, като че ли се намират в сантиментален филм. Няма по какъв начин целият брак да е във етапа на медения месец. Всяка връзка има разнообразни стадии на развиване и всяка от тези етапи има свои преимущества. Романтиката е като огъня – би трябвало да се подклажда през годините.

„ Мълчи си, с цел да не влошиш нещата “
Още един неправилен любовен съвет, който би трябвало да избягвате, в случай че желаете да бъдете щастливи в любовта. Във всяка връзка има конфликтни обстановки. Те няма по какъв начин да бъдат избегнати и е доста значимо по какъв начин ще преминете през тях. Добре е разрешаването на проблемите да не се отсрочва във времето, да не потискаме възприятията си, а да приказваме намерено за тях. Не играйте ролята на жертва, мълчанието е разрушително.

„ Проверявайте известията и повикванията на мобилния му “
Този тип интервенция в персоналния живот на колегата, като непрекъснати позвънявания, четене на известия и локации за следене, се смята за първа стъпка към недоверието към него. Ревността може да бъде също разрушителна. Помислете какво ви кара да се съмнявате в половинката ви? Ако имате подозрения – споделете ги. Ако подозренията ви са непрекъснати и ви пречат да бъдете щастливи, просто не сте за тази връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР