В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но

...
В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но
Коментари Харесай

6-те зодиакални двойки, които правят най-горещ секс

В любовния ни живот срещаме представители на другите зодии, само че има такива, които ни остават на сърцето вечно. Те може и да не са били най-подходящите за дълготрайна връзка, за основаване на семейство и реализиране на фамилна естетика, само че сигурно с тях сме претърпели или следва да преживеем най-страстните си полови завършения, написа struma.bg. Ето кои са те:
Овен и Везни
Тези два знака имат неизчерпаема сила и половост. Везните са уравновесено буйни, а Овните са неустоимо огнени. Тази връзка може да бъде сполучлива, в случай че и двете зодии са малко по-търпеливи към колегата с си и неговите особености.
Телец и Скорпион
Това е една зодиакална двойка, в която и двата знака не могат да се наситят един на различен. Телците са нежни създания и срещнали половата доминантност на Скорпионите, се стига до мощна пристрастеност. За да се случат сходни взаимоотношения и отвън спалнята – Телецът би трябвало да доближи стихийността на Скорпиона, а Скорпионът би трябвало да се приспособява към спокойствието на Телеца.
Близнаци и Стрелец
Тези два знака имат мощна (не единствено физическа), само че и надълбоко прочувствена връзка. И двете зодии са обществени, обичат да беседват, изключително откакто са правили страховит секс преди този момент. Единственото, което би могло да разклати този съюз, е желанието и на двамата да философстват до безспир, без да се вслушват в мнението на другия сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР