В любовен триъгълник се забърка Нели Петкова в сюжета на

...
В любовен триъгълник се забърка Нели Петкова в сюжета на
Коментари Харесай

Нели Петкова се забърка в любовен триъгълник

В любовен триъгълник се забърка Нели Петкова в сюжета на видеото към най-новата й ария Sober. Героинята на изпълнителката ненадейно хваща в невярност своя сътрудник, а по какъв начин се развива историята излиза наяве от клипа. Освен на горещи подиуми, в които вземат участие двама артисти в основните функции - Аделина Солтарийска и Томас Нацидис, ценители ще се насладят на буйни танци, красиви дами и екзотични местоположения. Видеото е снимано в София от режисьора Люси Иларионов.

Нели Петкова ще изпее за първи път пред аудитория свежото парче на своя концерт във Варна през днешния ден, 1 август. Музикалното събитие е част от фестивала, който се организира на територията на Морската гара, а входът за всички е свободен.

Песента Sober е записана в Ню Йорк. Автори на музиката са Дейвис Харис и Нафсика Гаврилаки, текстът е на Нафсика Гаврилаки и Нели Петкова, а аранжиментът е дело на Дейвис Харис, който е притежател на " Грами " за най-хубав арендби албум за 2019 година През май Нели Петкова показа взаимния им сингъл Body.

https://www.youtube.com/watch?v=Yvrzyu6HT5I
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР