В Лудогорец може и да не са много активни на

...
В Лудогорец може и да не са много активни на
Коментари Харесай

Контузените в Лудогорец подсилват тима след Нова година

В Лудогорец може и да не са доста дейни на зимния трансферен пазар, тъй като към този момент имат три нови попълнения. Става дума за лекуващите тежки травми Владислав Стоянов, Анисе Абел и Драгош Григоре. Футболистите нямат и минута този сезон, само че към този момент са във финалната фаза на своето лекуване и се чака напълно скоро да се завърнат към естествен подготвителен развой. За да не се поемат непотребни опасности обаче, тримата вероятно няма да играят в мачовете до края на годината, или по-точно казано - в идващия месец.

Така треньорът на Лудогорец Антони Здравков ще има доста сериозна конкуренция на всеки пост. На вратата в този момент той има Ренан и Хорхе Броун, както и младия Даниел Наумов. С Владо Стоянов стражите ще са към този момент четирима.

Григоре пък ще ускори още повече конкуренцията в средата на отбраната. Сега титуляри са Козмин Моци и Антон Недялков, а техни запаси - Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе, който бе титулярният сътрудник на Светослав Дяков в средата на терена, пък ще би трябвало да се бори за титулярно място с Густаво Кампаняро, който зае позицията му, Яцек Горалски, новото попълнение Мей Махлангу и Лукас Саша, който обаче е употребен и като краен защитник.

“Меридиан Мач” Първа лига 15 кръг, неделя 11 ноември  Лудогорец 16:45  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР