В лотарията на НАП участва и касова бележка за 0,05

...
В лотарията на НАП участва и касова бележка за 0,05
Коментари Харесай

Касова бележка за 5 стотинки участва в лотарията на НАП

В лотарията на Национална агенция за приходите взе участие и касова записка за 0,05 лева Това е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран до момента за присъединяване в Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите, оповестиха от приходната организация, оповестява novini.bg.

Тя, дружно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна премия от 2000 лева, която данъчните ще дадат в понеделник. Тегленето ще стане на 15 януари. Седмичният победител ще получи смарт телефон. Във втората част на известната игра на данъчните, са регистрирани 5,2 млн. фискални бонове на обща стойност 81 млн. лева Близо 550 000 от бележките са от ПОС терминал.

Средно всеки консуматор в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от консуматор от Варна. Участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са въвели касови бележки на стойност над 9000 лв., прецизираха от Национална агенция за приходите. Спечелилите в играта на данъчните ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на Лотарията - kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Facebook страница.

Голямата премия в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева По 2000 лева месечно ще получи клиентът, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева, твърдят от Национална агенция за приходите.

В данъчната
лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет. Те употребяват особено основания за задачата уебсайт - www.kasovbon.bg. Данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР