В Лос Анджелис няма да видят новия филм от поредицата

...
В Лос Анджелис няма да видят новия филм от поредицата
Коментари Харесай

Терминатор-ът - евакуиран заради пожарите в Калифорния, премиерата се отлага

В Лос Анджелис няма да видят новия филм от поредицата " Терминатор " на датата, на която беше планувано, съобщи БГНЕС. Причината са огромните пожари в Калифорния, които доближиха и до Холивуд.
Първото лъчение трябваше да е тази нощ в " Чайниз тиътър " в Холивуд, само че от компанията " Парамаунт " споделиха, че филмът няма да бъде показан, а храната, купена за кетъринга на афтърпартито, ще бъде дарена за потърпевшите от горските пожари.
По подигравка, звездата на кино лентата Арнолд Шварценегер беше измежду евакуираните от застрашената от огъня зона.
" Евакуираха ни в 3:30 сутринта. Ако сте в застрашената зона, не се мотайте. Махайте се. В момента съм признателен на най-хубавите пожарникари в света, същинските екшън герои, които тичат към заплахата, с цел да предпазят своите съграждани калифорнийци ", написа Арнолд Шварценегер в Twitter.

We evacuated safely at 3:30 this morning. If you are in an evacuation zone, don’t screw around. Get out. Right now I am grateful for the best firefighters in the world, the true action heroes who charge into the danger to protect their fellow Californians. #GettyFire
— Arnold (@Schwarzenegger) October 28, 2019
Директорът на " Терминатор: Мрачна орис " Тим Милър сподели, че се надява да бъде проведена премиера за участниците в изработването на кино лентата и техните фамилии на друго място в града.
" Наградата за мен не е да мина по аления килим. Наградата е да имам опцията да направя подобен филм. Но се усещам извънредно за хората, които са поканили родственици за тази премиера. Ще се опитаме да решим казуса ", сподели Милър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР