В Лондон хората продължават да се редят на дълга опашка,

...
В Лондон хората продължават да се редят на дълга опашка,
Коментари Харесай

Опашки в Лондон: Хората продължават да се редят за последно сбогом с кралицата

В Лондон хората не престават да се редят на дълга опашка, с цел да могат да кажат последно довиждане на починалата английска кралица Елизабет Втора, чийто ковчег е изложен за обществено поклонение в най-старата постройка на парламентарния комплекс – залата Уестминстър.

И през нощта хората търпеливо се редиха на опашката, която сега е над 4 километра. Залата Уестминстър е отворена 24 часа. Има всевъзможни хора, остарели и млади, ветерани гордо накичени с техните медали. Хората се простят по друг метод, когато стигнат до ковчега. Някои с реверанс, други затварят очи, трети просто с минута безмълвие. Всичко е доста добре проведено.

По трасето на опашката са ситуирани повече от 500 преносими тоалетни предвид на дългото очакване. Средно за момента се постанова на хората да чакат сред 8 и 10 часа до момента в който стигнат до залата.

Има специфичен достъп в залата за хора с инвалидни колички, защото има стъпала. Ковчегът ще остане в залата Уестминстър до сутринта в деня на погребението на 19 септември.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР