В Ливърпул са притеснени за здравето на Садио Мане и

...
В Ливърпул са притеснени за здравето на Садио Мане и
Коментари Харесай

"Ливърпул" моли Мане да не играе довечера


В " Ливърпул " са обезпокоени за здравето на Садио Мане и молят нападателя да не играе за родината си Сенегал против Екваториална Гвинея в четвъртфиналите за Купата на африканските народи. Мачът е довечера от 21:00 ч. и ще бъде излъчен директно по RING.

Мане изпадна в безсъзнание в осминафинала против Кабо Верде, извоюван от отбора му с 2:0. Звездата на сенегалците се сблъска тежко с вратаря на противника, само че се върна на терена и даже означи гол, преди въпреки всичко да даде знак, че не се усеща добре и би трябвало да бъде сменен.
Снимка: Reuters

Заради световъртежа, Мане бе откаран в болница. Тестовете обаче демонстрираха, че не е получил комоцио и може да вземе присъединяване в четвъртфинала. Мане се включи в съботната подготовка на Сенегал, а от щаба на отбора оповестиха, че той е подготвен за дуела с Екваториална Гвинея.

От " Ливърпул " не са удовлетворени. Ако се следваха разпоредбите на британската Висша лига, Мане сигурно щеше да пропусне четвъртфинала, само че в шампионата за Купата на африканските народи е друго.

Сенегал се изправя против приятната изненада Екваториална Гвинея в спор за място на полуфинал. Победителят от двойката ще се сблъска с Буркина Фасо, чийто отбор в профил Тунис с 1:0.

Снимка: Reuters

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР