В Ливърпул чувството на шок от съобщението на Юрген Клоп

...
В Ливърпул чувството на шок от съобщението на Юрген Клоп
Коментари Харесай

Следващите стъпки на Ливърпул след шокиращото съобщение на Юрген Клоп без подреден наследник

В Ливърпул възприятието на потрес от известието на Юрген Клоп в петък заран е надделено единствено от възприятието на боязън от това, което следва.

Малко клубове в международния футбол виждат мениджърите си лъжеподобни като тези на Ливърпул, с фигурата отпред, посочена като най-важната и най-важната от почитателите, постоянно когато даже не са спечелили това вярно.

Клоп направи всичко това и още повече, несъмнено, и неочакваното чувство за живот без него е най-голямото нещо, с което тези поддръжници внезапно би трябвало да свикнат. Винаги е щяло да се случи един ден, само че трябваше ли да се случи в този момент? Наистина ли? Не може ли просто да бъде отсрочено още малко?

Погледнато обратно, има улики, че Клоп, чийто предходен контракт с този беше до края на този сезон, преди да го удължи с още две години през април 2022 година, беше към края на мандата си. Този сезон постоянно имаше спокоен звук към него и може би чувството, че всичко това е нещо, на което би трябвало да се наслаждаваш и да не се изтърпява.

Може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР