В лицето на Габриел разпознах човек, който беше дошъл да

...
В лицето на Габриел разпознах човек, който беше дошъл да
Коментари Харесай

Петков: Не мисля, че има шанс да подкрепим коалиция с ГЕРБ-СДС, но все пак не залоствам вратата

В лицето на Габриел разпознах човек, който беше пристигнал да води същински диалог, а освен да чуе не от нас. По време на срещата аз си мислех какъв брой извънредно би било идващите 4 година да имаме ръководство ГЕРБ-ДПС-БСП. Това съобщи пред бТВ съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.


Затова не залостих вратата, а споделих желая да поговоря с всичките ни органи. Но преди да кажем твърдо не, дано да мислим дали има различен вид с изключение на да дадем страната на тройна коалиция, която нямам доверие, че ще осъществим дилемите, които ние слагаме. И това, което е значимо, е, че някои от отговорите ни й харесаха на Габриел. Ще събера изпълнителния съвет на Политическа партия, след това съдружен съвет ще създадем и най-после народен съвет. Ще помислим има ли друга различна мисъл на това, което се задава, акцентира Петков.

Първа действителна стъпка към малко доверие е в случай че ГЕРБ-СДС поддържат наш ръководител на правната комисия, разяснява Петков. Не мисля, че има късмет да подкрепим коалиция с ГЕРБ-СДС, само че въпреки всичко не залоствам вратата, сподели още Петков.

За основния прокурор Петков сподели, че нещата би трябвало да се случат по институционален метод, „ само че най- огромната бухалка в страната, когато се държи от неразбираеми фигури на напред във времето, ние оставаме с завладяна страна “.

/БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР