В листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” професионални политици

...
В листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” професионални политици
Коментари Харесай

Валери Симеонов единствен ни защити, заявиха представители на дребния и среден бизнес в Хасково

В листата на коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов” професионални политици няма - такива, които са изкарали в Народното събрание по 4-5 мандата, каквито има в другите листи. Тук всеки е построил биографията си, построил си е името и чак тогава е пристигнал в НФСБ - с цел да направи нещо”. Това съобщи лидерът на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов на среща със симпатизанти в Хасково.

Заедно с него в диалозите се включиха шестата в листата Венера Тодорова и народните представители от НФСБ Георги Колев и Петър Петров.

Представители на съдружие „ Българска домашна ракия” също участваха на събранието. „ Подкрепяме Валери Симеонов, тъй като само той ни поддържа, когато затвориха обектите и ракиените казани и само той се застъпи за дребния бизнес, и за този отрасъл. Аз съм представител на националното съдружие „ Българска домашна ракия” за Хасковска област. Подкрепяме Валери Симеонов и ще го поддържаме до край”, съобщи Митко Чакалов.

Валери Симеонов беше безапелационен, че родолюбивата коалиция е по-различна от всички останали - и като състав, и като наличие в политиката. „ Ние сме хора на действието. Много приказки няма да чуете от нас. Няма да чуете красиви апели, обещания, които се насочат при всички други предизборни събрания. Ние не споделяме „ ще” – ние споделяме какво сме създали. От там нататък всеки гласоподавател може да реши за кого да гласоподава - за някой, който му дава обещание хубави работи, които няма да свърши, или да гласоподава за хора, които са свършили нещо. С други думи - връщаме се на онази остаряла китайска мъдрост, че „ Не е значимо дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки”, сподели още Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ уточни, че свършеното от него и народните представители на НФСБ за по-малко от две години са неща, които всеки може да ги види и да се убеди, че са направени.

Той даде образци с построената – първа в Европейски Съюз, ограда по границата с Турция, с акциите по Черноморието, въвели ред и докарали в държавния бюджет няколкостотин милиона лв. в допълнение, със отбраната на дребния и междинен бизнес. С това, че Валери Симеонов и НФСБ първи настояха и започнаха промяна в ТЕЛК-овете. С това, че с дейности беше показано по какъв начин в гетата може да бъде въведен ред. С това, че за първи път от 30 години насам към българските общности в чужбина бе построен мост и те схванаха, че зад тях може да стои българската страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР