В личния си профил във фейсбук Николай Бареков призова Красимир

...
В личния си профил във фейсбук Николай Бареков призова Красимир
Коментари Харесай

Бареков попиля Каракачанов и Обединени патриоти: На Евроизборите ще ги питаме защо са слуги на ГЕРБ и маши на ДПС, и защо продават...

В персоналния си профил във фейсбук Николай Бареков прикани Красимир Каракачанов и " Обединени патриоти " да подат оставки поради абсурда с търговията на българско гражданство.

Ето какво написа Бареков:

Защо единствено Движение за права и свободи не желае оставката на Каракачанов поради незаконната и срамна търговия с българското поданство? Или е техен човек или ги устройва “побългарени ” косовари, албанци и афганци да се вливат в електората му. Или и двете. Със сигурност в този момент на идните Евроизбори ще ги питаме ПатрЕотите: Кога ще си подадат оставките? Защо продават българщината против 5000 евро за паспорт? Защо избраха парите и станаха прислужници на ГЕРБ и маши на Движение за права и свободи? Защо наскърбяват децата с увреждания и майките? Защо ритат пияни възрастни дами по подлезите на София? За жал - нищо общо с европейските тематики при нашенските байганьовци. Бай Ганьо мечтае за келепира от Солунската митница, тяхното се сведе до отпечатване на паспорти против кинти/келепир под масата. Очакват ги тежки избори.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР