В личен план съм щастлив. Кой баща не е щастлив

...
В личен план съм щастлив. Кой баща не е щастлив
Коментари Харесай

Каракачанов с култов коментар за сватбата на дъщеря си, вицепремиерът проговори и за скандала с убиеца от Пещера и акцията на Валери Симеонов на Слънчев бряг

" В персонален проект съм благополучен. Кой татко не е благополучен като омъжи щерка си. Не аз я накарах да се облече в национална носия. Дори ме затрудни, че да намеря носия с размер, подобаващ за мен. Те за 6 години резервираха една прелестна връзка, която прерасна в брак. Не съм си решил зетя по това какъв брой може да изпие. Той още не може да ме надпие ", споделя военният министър Красимир Каракачанов в ефира на бТВ.

По тематиката за жестокото ликвидиране в Пещера, поради което той подвигна армията на крайник и беше грубо атакуван вицепремиерът съобщи:

" Аз съм на мнение, че армията би трябвало да взе участие в опазването на публичния ред. Аз съм разпоредил да се извърши образование, разузнаване и така нататък В закона за противопоставяне против тероризма има точка, която разказва що е то тероризъм. То е всичко, което всява ужас в обществото. Убиецът би могъл да извърши терористична акция. Аз издал заповедта армията да се включи в следствието и си нося отговорността. Органите на Министерство на вътрешните работи би трябвало да работят дружно с армията. "

" В качеството на какъв Марешки се подиграва на Валери Симеонов? Какъв тъкмо е Марешки и какви са му компетенциите. Това е някакъв човек дето непременно искаше да влезе в ръководството, не можа и стана съпротива. Факт е, че по Черноморието в действителност е доста шумно. Ако 30% от хората са отишли там за купона, то останалите 70% желаят да си почиват ", категотричен е Каракачанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР