В личен план не ми стигна достатъчно време за приятелите

...
В личен план не ми стигна достатъчно време за приятелите
Коментари Харесай

Караиванов: Не остана време за градската среда и спорта

" В персонален проект не ми стигна задоволително време за приятелите в последните четири години. А във връзка с общината - за реализация за концепцията за изцяло възобновяване на стадион " Шипка ", както и на спортна зала " Асеновец ". " Така кметът на Асеновград лекар Емил Караиванов отговори на въпрос от Actualno.com какво не е съумял да направи през изтичащия 4-годишен мандат на ръководство .
Той добави, че за в тази тенденция би трябвало да бъдат съсредоточени в огромна степен напъните на идващия кмет. Караиванов уточни, че не му е стигнало времето и за изцяло възобновяване на градската среда във връзка с парковете. " Ние през тези четири години концентрирахме напъните си за една добра инфраструктура и по едно и също време - да отговорим на всички европейски правила на екологична среда ", изясни Караиванов, като уточни, че главните планове, по които е работела общината, са свързани с екологията.
Кметът посочи, че към този момент е време да се насочат вложения към подобряването на градската среда в Асеновград. " Не ми стигна времето и за доста други неща. Не можах да се преборя с някои от институциите, с цел да получим финансиране за няколко плана, сподели в умозаключение Емил Караиванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР