В Левски ще умуват до последно дали да се разделят

...
В Левски ще умуват до последно дали да се разделят
Коментари Харесай

Левски ще преговаря с Васко Панайотов след лагера в Малта

В Левски ще умуват до последно дали да се разделят с двама от играчите си. " Сините " към този момент продадоха на Ботев - Димитър Пиргов, само че не съумяха да пласират Георги Ангелов в Полша.

Сега на " Герена " задържат офертите, които имат към Васил Панайотов и Нелуц Рошу. Първият е мечтан от отбори от Серия Б, както и от Кипър.

Халфът не е възобновил контракта си, което притегля сериозен интерес към него. Дори се твърди, че персонално Делио Роси го е предложил на клубове от родината си. От Левски обаче не бързат да се разделят с Панайотов, тъй като не е ясно дали ще успят да вземат набелязаните от тях трансферни цели. Затова и договарянията сред " сините " и Васил за нов контракт ще се проведат след края на подготовката в Малта.

По-сложно е ситуацията на Рошу. Динамо Букурещ има съответно предложение, с цел да го върне още веднъж в Румъния. Той не се слави като любим на Делио Роси, само че за в този момент от София не са дали отговор на сътрудниците си от Букурещ. Причината е, че Роси е решил да премисли за него и ще следи под лупа изявите му по време на подготовката в Малта. Според осведомени за в този момент нещата към Рошу са 50 на 50, написа " Меридиан Мач ".


" Грешката " Васил Панайотов

Халфът потвърди, че първото усещане не постоянно е най-важно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР