В Левски ще има пари, които Наско Сираков ще управлява

...
В Левски ще има пари, които Наско Сираков ще управлява
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Наско Сираков е най-добрият вариант за Левски

В Левски ще има пари, които Наско Сираков ще ръководи добре. Той би трябвало да работи в тандем със Станимир Стоилов на стадион “Георги Аспарухов”. Такова мнение изрази притежателят на Царско село Стойне Манолов в особено изявление за предаването Спорт в обектива от по Канал 3.

“Във всичко неприятно, което се случи има едно хубаво. Проблемите демонстрираха, че синята общественост може да се сплоти. Да покажат, че моделът, който имаха до в този момент не е добър и би трябвало да създадат нещо друго. Те демонстрираха на всеки един клуб с капацитет от почитатели може да направи същото.

Наско Сираков е най-хубавият вид за Левски. Това е индивидът, който може да върне купите в клуба. Смятам, че нещата са съвсем подготвени с акциите и скоро Левски ще има нов притежател. Чисто футболните ходове на Васил Божков са верни. Цялата синя общественост въпреки всичко избра Наско Сираков. Надявам се да ги вземе. Дали е подигравка или не, това което направи Васил Божков не знам, само че е значимо, че стигнаха до едно решение, което е значимо за синята общественост.

Мисля, че доста скоро парите към Левски ще потекат. В последните десетина години постоянно се намираше притежател за Левски. Клубът не е изживявал финансови рецесии от дълги години. Ще има пари и Наско ще ги ръководи добре”, показа Манолов.

“Наско е индивидът, който може да върне Левски към победния ход и купите. Ако могат да върнат и Станимир Стоилов тогава ще бъдат тандем, който дълги години ще остави отпечатък. Ако Мъри види, че се работи професионално и без проблеми може да се върне. В Левски не се отнесоха добре с него. Вкараха го в съда и това доста го разочарова. Те би трябвало да покажат, че имат положително отношение към него. И мисля, че той е човек, който може да покаже жест към Левски и в този тежък миг да помогне”, сподели още босът на Царско село.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР