В Левски отчитат сериозен застой във финансовата подкрепа от феновете.

...
В Левски отчитат сериозен застой във финансовата подкрепа от феновете.
Коментари Харесай

В Левски отчитат застой във финансовата подкрепа от феновете

В Левски регистрират сериозен застой във финансовата поддръжка от почитателите. " Сините " се нуждаят от пари, с цел да платят вноската към Национална агенция за приходите за май.

Благодарение на даренията на последователите тези през февруари, март и април бяха обезпечени.

" От 17 март до неделя, 22 март, са пратени 300 СМС-а, което е нищо спрямо предходните дни, само че е обикновено. Все отново в тези дни на всички ни е мъчно. Въпреки това прави усещане, че даренията не престават. Трябва да отчетем също, че от чужбина идват по към 100 лв. дневно ", съобщи Даниел Стрезов от " Тръст Синя България " пред " Меридиан Мач ".

" Клубът има ангажимент към страната да изплаща към 143 000 лв. всеки месец. Продължаваме да събираме средства за месец май. Искаме да съблюдаваме всички правила. Смятаме, че инерцията няма по какъв начин да спадне, тъй като почитателите на Левски се вълнуват живо от ориста на клуба. Концентрирали сме се върху сегашното. На този стадий можем да ги призовем да закупуват продукти на Левски от нашия онлайн магазин ", сподели в това време и билет мениджъра на Левски Милен Желев.
 Сърбин щял да взима по 100 хиляди евро годишно в Левски
Сърбин щял да взима по 100 хиляди евро годишно в Левски

Зоран Попович има прелиминарен договор със " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР