В летните жеги ледът в питието е най-добрият ни приятел.

...
В летните жеги ледът в питието е най-добрият ни приятел.
Коментари Харесай

4 полезни приложения на леда освен обичайните

В летните жеги ледът в питието е най-хубавият ни другар. Замръзналите кубчета обаче могат да ви послужат и за други неща. От Bright Side дават няколко образеца.

Лед за по-гладка кожа

Всяка вечер или преди лягане, пробвайте следното: измийте си лицето, напълнете найлонова торбичка с лед и деликатно масажирайте региона на врата и лицето за към три минути. За няколко дни ще забележите резултати: кожата ви ще стане по-свежа и гладка. Освен това лечението предотвратява бръчките и оказва помощ да спите по-добре.

Лед против разширени пори

Минете с кубче лед непосредствено върху лицето си за 2 – 3 минути. Ако проявявате неизменност, че видите, че разширените и отворени пори ще се свият за няколко дни.

Лед при подпухнали очи

Има доста аргументи да се разсъните с подпухнали очи, даже да не сте плакали цяла нощ. Ледът е най-хубавият асистент в сходни случаи. Увийте две кубчета лед в кърпи, сложете ги върху затворените очи и деликатно масажирайте в продължение на две минути с мудни кръгообразни придвижвания.

Лед за размразяване на мазнините в региона на корема

Ако не можете да си позволите професионална криотерапия, ето какво можете да извършите вкъщи. Поставете пакет с лед върху корема за 15 минути. Махнете го за три минути, след което повторете за най-много час. Ледът трансформира белите мастни кафези в кафяви, които по-лесно се изгарят. Разбира се, не можете да очаквате чудеса единствено този способ - би трябвало да го комбинирате със здравословно хранене и спорт.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР